Menü
Hírek
Programok
Kölcsey Kör
Interjúk
Keresztény Élet
Archívum
Keresztény Élet

Képviselők

Bartos Mónika
Bóna Zoltán
Font Sándor
Kovács Sándor
Lezsák Sándor
Szászfalvi László
V. Németh Zsolt

 

Ifjú Konzervatívok a Nemzetért


Média
partnereink

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

2019. január 24. csütörtök
Történet | Képviselők | Szervezetek | Munkacsoportok | Dokumentumok | Kapcsolat
Hírek
XVIII. Szállási Napok Petőfiszálláson
2017. augusztus 20.

2017. augusztus 20-án került megrendezésre Petőfiszálláson a XVIII. Szállási Napok, mely egyben a település falunapja. A rendezvény reggel 10:00 órakor ünnepélyes megnyitóval vette kezdetét, ahol elsőként Szász János, a település polgármestere mondott köszöntő beszédet.

Ezt követően kiemelt vendégként Zsámboki Anna, a Kecskeméti Tankerületi Központ igazgatója is köszöntötte az egybegyűlteket egy rövid beszéddel.  Ebben az évben is hagyományos módon átadásra került a „Petőfiszállás községért” díj. A kitüntető címet 2017-ben Kis Jánosné Zsuzsika és Szabóné Csíkos Emőke vehette át kimagasló közéleti és a településhez kötődő példamutató tevékenységéért. Ezután vette kezdetét az ünnepi szentmise Balla Barnabás atya vezetésével, melynek második felében sor került az új kenyér megszentelésére, és a résztvevők közötti szétosztására.

Az ünnepség után a felállított nagysátorban ebéddel vendégeltek meg minden kilátogatót, marhapörkölt és milánói makaróni volt a menü. Az ebéd felszolgálása előtt Szász János polgármester úr megköszönte a rendezvény szervezőinek és az ebéd elkészítőinek munkáját.

XVIII. Szállási Napok Petőfiszálláson

A színpadi produkciók 13:30-kor kezdődtek, elsőként a Szentesi Szilver Táncsport Egyesület két táncosának produkcióját láthattuk, majd a Megarox Társulat fergeteges zenés, táncos műsora következett. Három műfajt is láthattunk egymás után, és nagy sikert arattak az operett, a musical és a rock and roll dalokkal egyaránt. A délutáni szabadtéri programok kezdetére az időjárás is kedvezőre fordult, elállt az eső, így zavartalanul tekinthették meg a kilátogatók a Kiskunfélegyházi Motorsport Egyesület motoros bemutatóját a sportpályán. Mind a fiatal, mind a felnőtt korosztály képviselte magát, és a gondosan előkészített akadálypályán összemérték tudásukat, hogy egy látványos bemutatóval kápráztassák el az egybegyűlteket. Ezt követően a Gátéri Citerazenekar lépett színpadra, akik népdalokkal szórakoztatták a vendégeket, majd a helyi fellépők következtek, a Petőfiszállási Néptánccsoport ezúttal is egy vidám összeállítással és gyönyörű népdalokkal lépett fel, majd a Szentkúti Nyugdíjas Klub Dalkörének műsorát hallhattuk, amibe énekkel már a közönség is bekapcsolódott. Nagy sikert aratott idén is a Kiss Tanya lovasainak bemutatója a focipályán, a műsor ezúttal mesével, énekkel, citeraszóval egészült ki. Majd lóháton érkezett a következő fellépő a Kredenc Együttes és a mulatós zene kedvelőit szórakoztatta a nagysátorban. Ezután lépett színpadra jól ismert slágerekkel Sipos F. Tamás, és gondoskodott a hangulat további fokozásáról.

XVIII. Szállási Napok Petőfiszálláson

Bár az eső miatt néhány programelem elmaradt, a délután folyamán az időjárás javulását követően a sportpályán megtartották a focibajnokságot. A Faluházban az érdeklődők megtekinthették az Értéktár Kiállítást, valamint az V. Pálosszentkúti Alkotótábor kiállítását. A Szállási Napok programját a 21:00 órakor kezdődő Tűzijáték és az ezt követő „Bohém Bál” zárta.

Nagyon köszönjük minden közreműködő és segítő munkáját, aki részt vett az ünnepi esemény előkészítésében és lebonyolításában!

petofiszallas.hu

További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban

Küldje tovább ezt a cikket! · Nyomtatás · Lap tetejére
Kereső
OK

Képtár
Hungarikumok Klubja a Parlamentben
2019. január 23.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
A Hit pajzsa díj átadása

Budapest, Jezsuita Rend Párbeszéd Háza
2019. február 23.

Kölcsey Kör: Az Európai Unió jelene és jövője

Kecskemét, Kocsis Pál iskola
2019. január 17. 18.00

Magyar szemmel - pályázati felhívás a rendszerváltás emlékezetére

Beküldési határidő: 2019. január 20.

Korábbi programokKorábbi programok

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek


Lakitelek Népfőiskola

Szövetségesek

Szövetségesek

MindszentyLogo.jpg

Szövetségesek

Szövetségesek


Webmester :: © Nemzeti Fórum :: Oldaltérkép