Menü
Hírek
Programok
Kölcsey Kör
Interjúk
Keresztény Élet
Archívum
Keresztény Élet

Képviselők


Nemzeti Fórum országgyűlési képviselői

(kattintson)

 

Ifjú Konzervatívok a Nemzetért


Média
partnereink

Szövetségesek

Képviselők

Szövetségesek

Szövetségesek

Képviselők

Szövetségesek

Szövetségesek

2019. február 20. szerda
Történet | Képviselők | Szervezetek | Munkacsoportok | Dokumentumok | Kapcsolat
Hírek
Nagy Dóra: Márta nem érti
2018. október 26.

Demeter Márta a tökéletes példája annak, milyen kaotikus és veszélyes állapotok uralkodnak ma az ellenzéki oldalon. Kaotikus, mert összevissza ülnek be egyik helyről a másikra, lépkednek ki a pártjukból, és támadnak egymásnak, illetve veszélyes, mert olyan dolgokról nyilatkoznak, bemocskolva ezzel ártatlan embereket, amit egy felelős és hozzáértő képviselő soha nem engedne meg magának.

Eddig leginkább önmagukra voltak veszélyesek, amin igen jól szórakoztunk, ám a mostani fejleményeket látva kezd a komédia tragédiába torkollni, és ez egyáltalán nem vicces.

Az LMP-s országgyűlési képviselő, a honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke, aki sikeresen megszerezte a pártja társelnöki tisztségét is annak ellenére, hogy a minap akkorát hazudott, hogy azt Gyurcsány Ferenc is megirigyelhetné. Mondjuk, Demeter MSZP-s volt előtte, tehát volt kitől tanulnia, mert tudjuk jól, ha valami megy ennek a bandának, az a reggel, éjjel meg este való hazudozás.

Tudniillik, Demeter Márta Orbán Viktor tizennégy éves lányát összekeverte egy magyar katona kétéves gyermekével, és ez alapján fogalmazott meg egy durva, ártatlanokat meghurcoló kirohanást a parlamentben. Személyes adatokkal élt vissza, rágalmazott, és még földrajzból is megbukott, amikor szigetként hivatkozott egy városra. Ezzel is bizonyította, mennyire felkészülten teszi fel a kérdéseit, és áll oda a T. Ház elé nap mint nap. Persze nyilván nem így történt az eset az ő világában, és a gonosz Orbánék csak kitalálják ezt az egészet, hogy Demeter Mártának rosszat csináljanak, hiszen olyan félelmetes jelenség, és a mögötte álló alakulat is kormánydöntögető erővel bír, ami ellen tenni muszáj. Ez a történet két dologra enged következtetni. Az egyik az, hogy Demeter Márta funkcionális analfabéta, hiszen amikor kikérte betekintésre az iratokat, látnia kellett, hogy kiről is van szó. Ennek ellenére beszélt butaságokat, ami vagy azt mutatja, hogy dilettáns és felkészületlen, vagy azt, hogy szándékosan hagyta figyelmen kívül a tényeket. Nos, amennyiben ez utóbbi az igaz, akkor az még rosszabb, mintha simán csak nem tudna olvasni. Ugyanis ebben az esetben politikai haszonszerzés céljából ártatlanokat is képes beáldozni merő rosszindulatból, Orbán-gyűlöletből, leírva őket járulékos veszteségként.

Ez utóbbi eset már csak azért is elképzelhető, mert tudta, hogy partnerei is vannak a hazugság elterjesztéséhez. A roppant haladó és emberi jogokra oly érzékeny baloldali média ugyanis tényként kezelve közölte Demeter Márta állításait. Szereplői tették ezt úgy, hogy nem is vették a fáradságot, hogy legalább ők utánanézzenek a tényeknek, ha már a képviselő asszony erre nem ért rá, vagy nem érdekelte. Gyönyörűen beindították a fake news-rakétáikat, szépen végigdöngették ezzel a kacsával a világhálót, hogy aztán mélyen hallgassanak a valóságról, amikor kiderült. Sőt, vannak akik egyenesen arról írnak, hogy a kormánypárt kitalált egy fiktív századost egy fiktív családdal. Cáfolatként csak azt fogadnák el, ha az említett személy kiállna a nyilvánosság elé, hogy aztán tovább zaklathassák őt és a családját. Szerintük így kell működnie egy felelős médiumnak. Demeter Márta pedig ezzel összhangban időközben rákönyökölt a törlés gombra, és igyekezett eltüntetni a hülyeségére rávilágító kommenteket a Facebook-oldalán, ahogyan azt a haladó, szólás- és véleménynyilvánítás szabadságát nap mint nap féltő demokratáktól megszokhattuk. Mert ami törölhető, az nincs is, így ő nem is csinált semmi rosszat, és nem is érti, mi a gond.

Demeter Márta bebizonyította, hogy teljesen alkalmatlan képviselőnek, az meg csak hab a tortán, hogy a honvédelmi és rendészeti bizottság alelnökeként, milyen adatokhoz férhet hozzá, amelyeket aztán a saját szája íze szerint tereget ki ország-világ előtt pusztán azért, mert az Orbán szó láttán bekattan valami a fejében. Elmondható, hogy Demeter se képviselőnek, se bizottsági alelnöknek nem alkalmas. Ám még mindig ott van neki a társelnöki pozíció a pártjában. Ha kampányjelleggel követte el ezt az ámokfutást, akkor láthatjuk, hogy sikerrel járt. Úgy látszik, a lehet más alatt azt kell érteni, hogy ott a vezetők „erényei” a következőkből állnak: felelőtlen, Orbán-gyűlölő, pozícióért és médiavisszhangért bármire képes, embereken átgázoló, valamint felkészületlenségből és/vagy rosszindulatból hazudozó látszatdemokrata. Reméljük, társelnöki megválasztásakor nem az volt az esküje szövege, hogy: „… az Alkotmányt és a jogszabályokat megtartom, a tudomásomra jutott titkot megőrzöm; munkám során választóim akaratához és megbízatásomhoz híven, lelkiismeretesen járok el…” Ez ugyanis nem megy Demeter Mártának.

Magyar Hírlap

Küldje tovább ezt a cikket! · Nyomtatás · Lap tetejére
Kereső
OK

Képtár
A gördeszkás pap Lakiteleken
2019. február 12.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Kölcsey Kör: Új arcok, régi harcok

Budapest, Polgárok Háza

2019. február 20. 18 óra

A Hit pajzsa díj átadása

Budapest, Jezsuita Rend Párbeszéd Háza
2019. február 23.

Kölcsey Kör: Az Európai Unió jelene és jövője

Kecskemét, Kocsis Pál iskola
2019. január 17. 18.00

Korábbi programokKorábbi programok

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek


Lakitelek Népfőiskola

Szövetségesek

Szövetségesek

MindszentyLogo.jpg

Szövetségesek

Szövetségesek


Webmester :: © Nemzeti Fórum :: Oldaltérkép