Menü
Hírek
Programok
Sajtószoba
Interjúk
Nézőpont
Kölcsey Kör
Keresztény Élet
Lapszámok
Országgyűlési tudósítások
Arckép
Szemle
Keresztény Élet archívum

Képviselők

Bartos Mónika
Bóna Zoltán
Font Sándor
Kovács Sándor
Lezsák Sándor
Szászfalvi László
V. Németh Zsolt

 

Ifjú Konzervatívok a Nemzetért

2018. szeptember 22. szombat
Történet | Képviselők | Szervezetek | Munkacsoportok | Dokumentumok | Kapcsolat
Hírek
Karácsonyi futsal kupát rendeztek Kiskunfélegyházán
2016. december 6.

Női NB I-es rangadóval zárult a kiskunfélegyházi Karácsonyi Kupa, amelynek döntőjében a házigazda Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC a veretlen és listavezető Hajdúböszörményi TE-t fogadta december 4-én a Kész Arénában.

A döntő előtt külön köszöntötték az év női futsaljátékosát, Nagy Anettet, akinek Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke adta át az MLSZ díját.

A finálé taktikus játékot hozott, egyik csapat sem kockáztatott. A vezetést az Astra szerezte meg, de Halászi Kinga korai góljára Benkő Mónika válaszolt (1-1). A mérkőzés hajrájában mindkét együttes előtt adódott gólszerzési lehetőség, mikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent Pádár Anita jó ütemben érkezett és néhány másodperccel a vége előtt eldöntötte a Karácsonyi Kupa, valamint a három pont sorsát (1-2).

Karácsonyi futsal kupát rendeztek Kiskunfélegyházán

A négycsapatos futsal torna bronzmérkőzését a Debreceni Egyetemi AC nyerte, 8-4-re legyőzte az Airnergy FC-t.  A Karácsonyi Kupa fináléjában két hatpontos együttes találkozott. Az Astra és a Hajdúböszörmény is megverte a Debreceni Egyetemi AC-t és az Airnergy FC-t december 3-án, a torna első napján.

December 4-én a Debreceni Egyetemi AC és az Airnergy FC mérkőzése, valamint az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC és a Hajdúböszörményi TE összecsapása a Karácsonyi Kupa mellett beszámított a női futsal NB I-es bajnokságba. Kettős tét és nagy várakozás előzte meg a finálét, háromesélyes találkozóra lehetett számítani.

Kevés teret hagytak egymásnak a csapatok. Zártan, fegyelmezetten védekeztek. Az első félidőben 1-1 gól mellett kapufákat láthattak a nézők, nyílt maradt az Astra - Hajdúböszörmény találkozó. Helyzetek és akciók gyors labdaszerzésekből alakultak ki. A második félidő legnagyobb ziccerét a hajdúböszörményiek hagyták ki, de a berobbanó játékosuk közelről nem találta el az üres kaput. Az Astra is harcosan játszott, Nagy Anett jó tartotta meg a labdát elöl, amivel veszélyes helyzeteket teremtett. A döntetlen szagú mérkőzés az utolsó pillanatokban dőlt el a Hajdúböszörmény javára.

Karácsonyi futsal kupát rendeztek Kiskunfélegyházán

A mérkőzés mellett a Karácsonyi Kupát is a hajdúböszörményiek nyerték. Másodikként az Astra, harmadikként a DEAC, negyedikként az Airnergy FC zárt.

A díjakat, az érmeket és a kupákat Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, Balla László, Kiskunfélegyháza alpolgármestere, dr. Ónodi Izabella önkormányzati képviselő és Szamosi Endre sporttanácsnok, önkormányzati képviselő adta át.

Karácsonyi futsal kupát rendeztek Kiskunfélegyházán

A különdíjakról a csapatok edzői szavaztak. A legjobb kapusnak a hajdúböszörményi Torma Lillát választották. A legjobb mezőnyjátékos az Astrás Gál Tímea lett. A gólkirálynői címet a hajdúböszörményi Vígh Renáta szerezte meg 5 találattal.

felegyhazikozlozny.eu

További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban

 

Küldje tovább ezt a cikket! · Nyomtatás · Lap tetejére
Kereső
OK

Képtár
Hölvényi György a Kölcsey Kör kecskeméti vendége
2018. szeptember 20.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Felhívás: Grillázs készítő verseny

Lakitelek Népfőiskola
Jelentkezési határidő:
2018. október 19.

Kölcsey Kör Kecskeméten: Migrációs és menekültpolitika Európában

Kecskemét, Kocsis Pál Szakközépiskola
2018. szeptember 20. 18.00

Meghívó a RETÖRKI két új kötetének bemutatójára

Budapest, Polgárok Háza
2018. szeptember 3. 17.00

Korábbi programokKorábbi programok

Szövetségesek

20070311fidesz.jpg

20070311kdnp.jpg

20070311kisgazda.jpg

20080708Fidelitas.jpg

2008082382_lungo_drom.jpg


Lakitelek Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Szövetségesek

Keresztény Élet


Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek


© Nemzeti Fórum :: Webmester :: Oldaltérkép