Menü
Hírek
Programok
Kölcsey Kör
Interjúk
Keresztény Élet
Archívum
Keresztény Élet

Képviselők


Nemzeti Fórum országgyűlési képviselői

(kattintson)

 

Ifjú Konzervatívok a Nemzetért


Média
partnereink

Szövetségesek

Képviselők

Szövetségesek

Szövetségesek

Képviselők

Szövetségesek

Szövetségesek

2019. február 22. péntek
Történet | Képviselők | Szervezetek | Munkacsoportok | Dokumentumok | Kapcsolat
Hírek
Karácsonyi futsal kupát rendeztek Kiskunfélegyházán
2016. december 6.

Női NB I-es rangadóval zárult a kiskunfélegyházi Karácsonyi Kupa, amelynek döntőjében a házigazda Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC a veretlen és listavezető Hajdúböszörményi TE-t fogadta december 4-én a Kész Arénában.

A döntő előtt külön köszöntötték az év női futsaljátékosát, Nagy Anettet, akinek Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke adta át az MLSZ díját.

A finálé taktikus játékot hozott, egyik csapat sem kockáztatott. A vezetést az Astra szerezte meg, de Halászi Kinga korai góljára Benkő Mónika válaszolt (1-1). A mérkőzés hajrájában mindkét együttes előtt adódott gólszerzési lehetőség, mikor már mindenki elkönyvelte a döntetlent Pádár Anita jó ütemben érkezett és néhány másodperccel a vége előtt eldöntötte a Karácsonyi Kupa, valamint a három pont sorsát (1-2).

Karácsonyi futsal kupát rendeztek Kiskunfélegyházán

A négycsapatos futsal torna bronzmérkőzését a Debreceni Egyetemi AC nyerte, 8-4-re legyőzte az Airnergy FC-t.  A Karácsonyi Kupa fináléjában két hatpontos együttes találkozott. Az Astra és a Hajdúböszörmény is megverte a Debreceni Egyetemi AC-t és az Airnergy FC-t december 3-án, a torna első napján.

December 4-én a Debreceni Egyetemi AC és az Airnergy FC mérkőzése, valamint az Astra-Artifex Kiskunfélegyháza FC és a Hajdúböszörményi TE összecsapása a Karácsonyi Kupa mellett beszámított a női futsal NB I-es bajnokságba. Kettős tét és nagy várakozás előzte meg a finálét, háromesélyes találkozóra lehetett számítani.

Kevés teret hagytak egymásnak a csapatok. Zártan, fegyelmezetten védekeztek. Az első félidőben 1-1 gól mellett kapufákat láthattak a nézők, nyílt maradt az Astra - Hajdúböszörmény találkozó. Helyzetek és akciók gyors labdaszerzésekből alakultak ki. A második félidő legnagyobb ziccerét a hajdúböszörményiek hagyták ki, de a berobbanó játékosuk közelről nem találta el az üres kaput. Az Astra is harcosan játszott, Nagy Anett jó tartotta meg a labdát elöl, amivel veszélyes helyzeteket teremtett. A döntetlen szagú mérkőzés az utolsó pillanatokban dőlt el a Hajdúböszörmény javára.

Karácsonyi futsal kupát rendeztek Kiskunfélegyházán

A mérkőzés mellett a Karácsonyi Kupát is a hajdúböszörményiek nyerték. Másodikként az Astra, harmadikként a DEAC, negyedikként az Airnergy FC zárt.

A díjakat, az érmeket és a kupákat Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, Balla László, Kiskunfélegyháza alpolgármestere, dr. Ónodi Izabella önkormányzati képviselő és Szamosi Endre sporttanácsnok, önkormányzati képviselő adta át.

Karácsonyi futsal kupát rendeztek Kiskunfélegyházán

A különdíjakról a csapatok edzői szavaztak. A legjobb kapusnak a hajdúböszörményi Torma Lillát választották. A legjobb mezőnyjátékos az Astrás Gál Tímea lett. A gólkirálynői címet a hajdúböszörményi Vígh Renáta szerezte meg 5 találattal.

felegyhazikozlozny.eu

További fotóink ide kattintva megtekinthetők a képtárban

 

Küldje tovább ezt a cikket! · Nyomtatás · Lap tetejére
Kereső
OK

Képtár
A gördeszkás pap Lakiteleken
2019. február 12.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Kölcsey Kör: Új arcok, régi harcok

Budapest, Polgárok Háza

2019. február 20. 18 óra

A Hit pajzsa díj átadása

Budapest, Jezsuita Rend Párbeszéd Háza
2019. február 23.

Kölcsey Kör: Az Európai Unió jelene és jövője

Kecskemét, Kocsis Pál iskola
2019. január 17. 18.00

Korábbi programokKorábbi programok

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek


Lakitelek Népfőiskola

Szövetségesek

Szövetségesek

MindszentyLogo.jpg

Szövetségesek

Szövetségesek


Webmester :: © Nemzeti Fórum :: Oldaltérkép