Menü
Hírek
Programok
Sajtószoba
Interjúk
Nézőpont
Kölcsey Kör
Keresztény Élet
Lapszámok
Országgyűlési tudósítások
Arckép
Szemle
Keresztény Élet archívum

Képviselők

Bartos Mónika
Bóna Zoltán
Font Sándor
Kovács Sándor
Lezsák Sándor
Szászfalvi László
V. Németh Zsolt

 

Ifjú Konzervatívok a Nemzetért

2018. október 21. vasárnap
Történet | Képviselők | Szervezetek | Munkacsoportok | Dokumentumok | Kapcsolat
Hírek
Ez nem bevándorlás, ez népvándorlás
2015. június 18.

Ha a szívűnkben nincsen irgalom, szomorú lassúsággal, de elveszítjük emberségünket, aztán egyre gyakrabban maradék emberi mivoltunkat - tartja a keresztényszociális mondás.

Ez lehetne az összegzése a létező globalizmust bírálók pártszínek nélküli nagy halmazának. Legyen a szívünkben irgalom, attól vagyunk az, ami. Ember.

Ez a hozzáállás az alap, ha erőszak elől menekülő, vagy nyomorúságban élő embertársunk kér segítséget. A gondolati és politikai közösségünknek ez az egyik kötelék.

A másik kötelékszál a szűkebb és a tágabb hazáról szól. Nem hagyjuk, hogy gyengítsék, piszkálják, kihúzzák a lábunk alól. Magyarország, a Kárpát-medence a hazánk. Felelősséggel tartozunk a gyermekeinknek, az unokáinknak, hogy legalábbis maradjon élhető, és minden erőnkkel azon kell lennünk, hogy virágozzon. Legyen olyan, amihez minden adottsága megvan.

Ez nem bevándorlás, ez népvándorlás

Európa azonban az elmúlt évtizedekben kezdi elveszíteni az arcát, a hagyományait. Eleinte csak a restség ütötte fel a fejét, és csak a kontinens szegényebb országaiból hívtak olyan munkára népeket, amelyeket nem akart elvégezni az őshonos lakosság. A '90-es évektől az egykori gyarmattartók lelkiismeret-furdalása is elkezdett dolgozni. A brit szigeteket, Spanyol- és Franciaországot újabb milliók gyarapították teljesen más, és legyünk őszinték: a mi kultúrkeresztény európai világunkhoz képest idegen közösségekkel. Ekkor jött az ideológiai magyarázat: a multikulturalizmus megold minden gondot, még a súrlódásokra is gyógyír.

Akinek van szeme a látásra, napjainkban már tudja: ez az ideológia - mint megannyi társa az elmúlt két évszázadban - hamis.

Brüsszelben kvótákról alkudoznak, és nagyon feltűnően nem látják, hogy nem migrációs gondokról szól a fáma, hanem népvándorlásról.

Észak-Afrikában és az értelmetlen háborúk sújtotta Közel-Keleten, Afganisztánban, Pakisztánban milliók állnak készen, hogy eljussanak az általuk Édennek tartott Európába. Az USA, Ausztrália és a gazdag Öböl-államok nemet mondanak nekik már évtizedek óta, és ölbe tett kézzel nézik, mi történik.

Ha Európa komolyan veszi önmagát, és szeretné őrizni a nemzetek közösségét, a napjainkra még megmaradt sajátos keresztény hagyományait, a demokrácia szövevényét, nem lehet saját maga felszámolója.

A háborús menekültekkel irgalommal bánunk. A népvándorlást ugyanakkor meg kell állítanunk, mert ha nincs az unióban konszenzus, akkor minden ország a saját útját járja majd.

Ha Németország és Ausztria lehúzzák a rolót, Magyarország lenne a Balkán irányából zajló népvándorlás tárhelye.

A népvándorlást minden erőnkkel meg kell állítani a határokon.

Az unió bürokratáit pedig meg kell győzni, hogy szedjék össze magukat és kvóták helyett mutassanak fel egy olyan elképzelést, amely pacifikálja azokat az országokat, ahonnan milliók szedik a sátorfájukat.

(Forrás: SzabolcsAttila.hu)

Küldje tovább ezt a cikket! · Nyomtatás · Lap tetejére
Kereső
OK

Képtár
Szent II. János Pál pápa vérereklyéjének megáldása Izsákon
2018. október 14.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Puszták Aranya c. kiállítás megnyitója

Kápolnásnyék
2018. október 13. 11.00

Keleti Nyelveket Ismertető tanfolyamok

Kezdő szinten: azeri, belarusz, grúz, kazah és haladó szinten: belarusz nyelvből.
Jelentkezési határidő: 2018. október 22.

Lezsák Sándor előadása Pécsett

Pécs, BTK/TTK épület
2018. október 3. 18.00

Korábbi programokKorábbi programok

Szövetségesek

20070311fidesz.jpg

20070311kdnp.jpg

20070311kisgazda.jpg

20080708Fidelitas.jpg

2008082382_lungo_drom.jpg


Lakitelek Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Szövetségesek

Keresztény Élet


Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek


© Nemzeti Fórum :: Webmester :: Oldaltérkép