Menü
Hírek
Programok
Sajtószoba
Interjúk
Nézőpont
Kölcsey Kör
Keresztény Élet
Lapszámok
Országgyűlési tudósítások
Arckép
Szemle
Keresztény Élet archívum

Képviselők

Bartos Mónika
Bóna Zoltán
Font Sándor
Kovács Sándor
Lezsák Sándor
Szászfalvi László
V. Németh Zsolt

 

Ifjú Konzervatívok a Nemzetért

2018. október 21. vasárnap
Történet | Képviselők | Szervezetek | Munkacsoportok | Dokumentumok | Kapcsolat
Hírek
Bács-Kiskunban október végére kiépül a kormányablak hálózat
2015. szeptember 27.

Izsákon kezdődött meg szeptember 22-én az az átadás sorozat, amelynek eredményéül 10 új kormányablak nyílik Bács-Kiskun megyében. Október végétől így már a megye 14 településén, összesen 15 helyszínen fogja tudni kiszolgálni ügyfeleit a Bács- Kiskun Megyei Kormányhivatal új típusú integrált ügyfélfogadási térben.

A kormányablakok egyelőre a megye legforgalmasabb okmányirodái helyett nyílnak meg: lényegében kiváltva azokat. Az okmányirodákban intézhető 110 ügykör helyett a kormányablakokban jelenleg 423 típusú ügyben kezdeményezhetnek az ügyfelek eljárást, tehát szinte négyszer annyi ügyüket intézhetik el egy helyen, mint eddig. Ráadásul a XXI. századnak megfelelően kialakított, akadálymentesített, modern környezetben, jól felkészített ügyintézők segítségével.

Bács-Kiskunban október végére kiépül a kormányablak hálózat

A kormányablakokban intézhető ügyek száma folyamatosan növekszik. Hamarosan az ezret is meghaladhatja, így sok esetben még annak is meg fogja érni felkeresni a kormányablakot, akinek a településén okmányiroda működik. Hiszen egy helyen sokkal több ügyét intézheti majd az ügyfél: időt és energiát megtakarítva magának.

A Kormányhivatal nagy lépést tesz ezzel a kormány céljának megvalósítása érdekében. Az ügyintézés során valódi szolgáltatást fognak tudni nyújtani. Az ügyek intézése során már nem kell az ügyfeleknek a „hivatali labirintusokban" bolyonganiuk, elég lesz felkeresni a kormányablakot. Ahol udvarias és gyors kiszolgálás mellett egy helyen intézhetik az ügyeiket. Vagy ha az adott ügy még nem intézhető a kormányablaknál, világos útbaigazítást kaphatnak majd az ügyintézés menetéről.

Új kormányablak nyílik október végéig az izsákin kívül Kiskőrösön, Solton, Tompán, Jánoshalmán, Bácsalmáson, Kunszentmiklóson, Tiszakécskén, Kiskunfélegyházán. Valamint a már üzemelőn kívül további egy nyílik meg Kecskeméten. A kormányablak átadások sorozata ugyanakkor tovább folytatódik, annak érdekében, hogy a megye teljes lakossága minél előbb hozzáférhessen ezen új típusú ügyintézési lehetőséghez.

Az izsáki átadó ünnepségen részt vett dr. Feldman Zsolt helyettes államtitkár, Lezsák Sándor országgyűlési képviselő, az országgyűlés alelnöke, Kovács Ernő kormánymegbízott, Mondok József Izsák város polgármestere, és - mint az ünnepség házigazdája - Turánné Török Ágnes, a Kiskőrösi Járási Hivatal vezetője.

Feldman Zsolt és Mondok József átadóbeszédükben a kormányablak megnyitását a környék gazdaságának fejlődése szempontjából fontos tényként értékelték. Hiszen a gyors és szakszerű ügyintézés nagy segítségére lesz a már a környékben működő vállalkozásoknak és a jövőben alakulóknak is.

Lezsák Sándor a jövő nemzedéke szempontjából is fontos ténynek nevezte a kormányablak kialakítását Izsákon és külön méltatta a kormányablak munkatársainak kedvességét, és megjelenését.

Kovács Ernő kormánymegbízott mindenkinek megköszönte a munkáját, aki részt vett a kormányablak kialakításában. Külön kiemelve Izsák város és polgármestere hatékony közreműködését.

(Forrás: Félegyháziközlöny.eu)

Küldje tovább ezt a cikket! · Nyomtatás · Lap tetejére
Kereső
OK

Képtár
Szent II. János Pál pápa vérereklyéjének megáldása Izsákon
2018. október 14.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Puszták Aranya c. kiállítás megnyitója

Kápolnásnyék
2018. október 13. 11.00

Keleti Nyelveket Ismertető tanfolyamok

Kezdő szinten: azeri, belarusz, grúz, kazah és haladó szinten: belarusz nyelvből.
Jelentkezési határidő: 2018. október 22.

Lezsák Sándor előadása Pécsett

Pécs, BTK/TTK épület
2018. október 3. 18.00

Korábbi programokKorábbi programok

Szövetségesek

20070311fidesz.jpg

20070311kdnp.jpg

20070311kisgazda.jpg

20080708Fidelitas.jpg

2008082382_lungo_drom.jpg


Lakitelek Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Szövetségesek

Keresztény Élet


Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek


© Nemzeti Fórum :: Webmester :: Oldaltérkép