Menü
Hírek
Programok
Sajtószoba
Interjúk
Nézőpont
Kölcsey Kör
Keresztény Élet
Lapszámok
Országgyűlési tudósítások
Arckép
Szemle
Keresztény Élet archívum

Képviselők

Bartos Mónika
Bóna Zoltán
Font Sándor
Kovács Sándor
Lezsák Sándor
Szászfalvi László
V. Németh Zsolt

 

Ifjú Konzervatívok a Nemzetért

2018. október 15. hétfő
Történet | Képviselők | Szervezetek | Munkacsoportok | Dokumentumok | Kapcsolat
Hírek
Államkincstári iroda avató
2016. március 3.

A Magyar Államkincstár tovább bővíti állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálati hálózatát.

Az országszerte megnyíló új értékesítési pontok értékpapír nyilvántartási-számla, Start-értékpapírszámla, Tartós Befektetési Számla nyitással- és kezeléssel; továbbá kényelmi szolgáltatásokkal – TeleKincstár, WebKincstár, illetve MobilKincstár – állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Államkincstári iroda avató

V. Németh Zsolt államtitkár, országgyűlési képviselő sajtótájékoztatón vett részt a szentgotthárdi állampapír értékesítési pont megnyitója alkalmából.

Az államtitkár többek között azt is elmondta, hogy Vas Megyében a szentgotthárdi ügyfélszolgálat megnyitásával Szombathely, Sárvár és Körmend mellett a 4. helyszínen válik elérhetővé az állampapír a vásárolni szándékozók számára.

Szentgotthárdon a hét három napján, Körmenden két nap, Sárváron három nap várjuk az érdeklődőket, befektetni szándékozókat. A sajtótájékoztató után megtekintették az új irodát, ahol az első ügyfelet köszöntötték.

A Kincstár 2015. december 17-től újabb 25 helyen nyit értékesítési pontot annak érdekében, hogy ügyfelei részére több helyen váljon elérhetővé az állampapír befektetés. 2013-ban 10 helyen, 2014 őszén pedig újabb 24 helyen nyílt értékesítési pont országszerte. A nyitás révén a szentgotthárdi és a Szentgotthárd környéki ügyfelek az állampapírokkal, Start-értékpapírszámlával kapcsolatos ügyeiket itt helyben, a Deák Ferenc utca 15. szám alatt hatékonyan intézhetik; a Kincstár munkatársai pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ügyintézés gördülékeny legyen.

Államkincstári iroda avató

Az állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatokon – így Szentgotthárdon is – kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség. Az állampapír vásárlás ellenértékének kiegyenlítése forint- és euró alapú bankkártyával, átutalással és pénzszámla terhére történhet. Fontos kiemelni, hogy kiegészítő – TeleKincstár, WebKincstár, illetve MobilKincstár – szerződések megkötését követően az állampapír befektetéseket kényelmesen interneten, vagy telefonon keresztül, akár otthonról is lehet intézni, továbbá az értékpapírszámlát érintő jóváírási tranzakciókról díjmentes SMS szolgáltatás igénybevételével is értesülhetnek az ügyfelek. Az ügyfelek kényelmét elősegítendő lehetőség van ügyfélregisztrációra, illetve online időpontfoglalásra is a Kincstár honlapján keresztül.

Államkincstári iroda avató

A szentgotthárdi nyitást követően pedig további 10 helyen nyílik majd értékesítési pont szerte az országban. Az értékesítési pontok mellett a Kincstár országos rendezvényeken is jelen van a kincstári állampapír-forgalmazás megismertetése, népszerűsítése érdekében, melynek keretében lehetőség van például számlanyitásra is, hangsúlyosan a Start-értékpapírszámla megnyitására.

Az értékesítési pontok elérhetőségéről, illetve a rendezvényekről, valamint az állampapír-forgalmazás részleteiről a Magyar Államkincstár honlapja nyújt bővebb felvilágosítást (www.allamkincstar.gov.hu).

(Forrás: Nyugat.hu/V.NémethZsolt.hu)

Küldje tovább ezt a cikket! · Nyomtatás · Lap tetejére
Kereső
OK

Képtár
Kurultaj szervezőinek díszvacsorája Bugacon
2018. október 12.
További képekTovábbi képek

Eseménynaptár
Puszták Aranya c. kiállítás megnyitója

Kápolnásnyék
2018. október 13. 11.00

Keleti Nyelveket Ismertető tanfolyamok

Kezdő szinten: azeri, belarusz, grúz, kazah és haladó szinten: belarusz nyelvből.
Jelentkezési határidő: 2018. október 22.

Lezsák Sándor előadása Pécsett

Pécs, BTK/TTK épület
2018. október 3. 18.00

Korábbi programokKorábbi programok

Szövetségesek

20070311fidesz.jpg

20070311kdnp.jpg

20070311kisgazda.jpg

20080708Fidelitas.jpg

2008082382_lungo_drom.jpg


Lakitelek Népfőiskola

MindszentyLogo.jpg

Szövetségesek

Keresztény Élet


Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek

Szövetségesek


© Nemzeti Fórum :: Webmester :: Oldaltérkép